onsdag 3 februari 2010

Det finns en särskild plats i helvetet...

... för kvinnor som inte hjälper varandra. Vad sägs om denna? Eva Sternberg tycker Birgitta Ohlsson (ny EU-minister) borde stanna hemma eftersom hon är gravid. Hon skriver bland annat: ".. vi kvinnor ska inte lämna våra hem överhuvudtaget. Ska vi göra något så skall vi göra det med vårt hem som bas". Vi ska inte lämna våra hem!!! Skriver en kvinna, år 2010 i Sverige. Jag storknar. 
Och det är tydligen ännu fler som ondgjort sig. 

4 kommentarer:

  1. Hjälp! Vilken dinosaurie. Och flyttar Birgitta Olsson till Bryssel har hon väl ett hem där och är då inte så långt därifrån ;)

    SvaraRadera
  2. Exakt. Dessutom har en modern man, inte en dinosaurie. Han kan säkert komma springande med bebisen när den behöver mat.

    SvaraRadera
  3. Ja, vad ska man säga? Såna här människor finns väl lite överallt och man kan ju bara hoppas att hon inte är någon inflytelserik och betydelsefull person. Jag hade aldrig hört talas om denna dam förut och googlade och hittade hennes blogg där hon skrivit om någon slags blankett som hon skrivit ut till sin son, som han och den han tänkte gå i säng med skulle fylla i innan de skred till verket! Kanske ett tips till er som har tonåringar?

    Hur som helst detta verkar vara en väldigt underlig tant.

    SvaraRadera
  4. Ha ha, blankett??? Men det är ju konstigt att en kvällstidning tar in hennes debattinlägg om hon är en stolle. Eller förresten, det är nog inte det, när jag tänker efter.

    SvaraRadera