fredag 22 april 2011

Nu har det hänt igen

Ett plejs, denna gång ett bageri/kondis, som inte kan stava till S.E.R.V.I.C.E. Hur korkad får man bli? Det är usla ägare/chefer som inte kan berätta för sina anställda att de är där för att göra kunderna N.Ö.J.D.A. Det är så rätt åt dem att bli uthängda i en tidning med... ja kanske flera miljoner läsare? Ha ha!

2 kommentarer:

  1. Det är väldigt många som valt fel yrke, jobbar man i servicebranschen får man baske mig se till att vara serviceinriktad också! Rätt åt dem att de blir uthängda!

    Jag följer en känd svensk komikers blogg och hon skrev en gång om en butik där hon brukade handla, hon skröt speciellt över servicen i den butiken. Så när vi var i huvudstaden en sommar passade jag på att gå in där. Jag kan säga att det var urusel service, snorkiga damer som knappt orkade svara på tilltal. Men så är jag ju ingen kändis heller...

    SvaraRadera
  2. Ja men eller hur?
    Det är ju också sk*t att göra skillnad på folk och folk. Och expediten kan ju aldrig veta vem du är. Även om du inte är känd, så kan du ju vara rik som ett troll och hade de varit trevliga hade du spenderat några tusenlappar där. Typ. Att de inte fattar det.

    SvaraRadera