tisdag 26 oktober 2010

Har alla sin akilleshäl?

Jag har funderat över vad vi får för fysiska besvär när vi känner oss stressade, eller mår dåligt. Några får huvudvärk, en del får sömnstörningar och andra får problem med magen. Jag får alla tre. Plus hjärtklappning. Så nu sitter jag här, skittrött med huvudvärk, magkatarr och hjärtklappning. Det här går inte.

5 kommentarer:

  1. Ja, det är nog ofta så att vi har lite olika svaga punkter. Men du, tänk på att kroppen ger dig signaler på att allt inte är bra. Var rädd om dig och ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. Tack dör din omtanke! Jo, jag ska lyssna på min kropp. Jag är lite dålig på det. Jag tror gärna att jag är Stålkvinan som tål ALLT.

    SvaraRadera
  3. Men ta det lugnt nu! Du verkar vara precis lika stressad som våran moster, många järn i elden och ska vara överallt, helst på samma gång och hjälpa, fixa, ordna, förutom att jobba och ta hand om dig själv litegrann. Det gick inte så bra för henne... SÅ TA DET LUGNT!

    Jag brukar tänka på nåt som en läkare sagt till Leif GW Persson; "Men du som har så mycket vapen, och så tar du livet av dig på det där sättet." Han syftade på Leif GWs fetma.
    Men det kan lika gärna vara stress!

    SvaraRadera
  4. Huga. Jo men jag vet. Det blir snart bättre.

    SvaraRadera