lördag 23 oktober 2010

Varför måste alla härmas?

Samla ett gäng kändisar på ett ställe och låt dem bo, äta, leka och festa ihop. Och kanske bråka lite. SVT gjorde Stjärnorna på slottet. Nu gör TV4 Så mycket bättre. Ja, det heter så. Om det är så mycket bättre återstår att se. Men det känns så trist med detta härmande. Hur svårt är det att hitta på nåt nytt? Jättesvårt.

8 kommentarer:

  1. Jag tyckte "så mycket bättre" var mycket roligare och trevligare att se än "Stjärnorna på slottet". Det här kommer jag följa :)
    Fast jag håller med dig om härmningen, när ska 4:an hitta på "egna" program. /Kram

    SvaraRadera
  2. Jag tycker tvärtom. Tror jag. Men ibland är väl 4:an först? Som Let´s dance?

    SvaraRadera
  3. Jag tyckte också att "Så mycket bättre" var bra, rolig idé att artisterna får tolka varandras låtar. Också rolig blandning av artister. Fast jag gillar så klart "Stjärnorna på slottet också".

    SvaraRadera
  4. Mmmm. För mig var det för mycket musik, och för lite annat i "Så mycket bättre". Det bästa var ju när Lasse Berghagen berättade om den där hemska löpsedeln. Så fruktansvärt!

    SvaraRadera
  5. Ja fy det var fruktansvärt, att det får skrivas sådana löpsedlar... Men så var det ju Filip och Fredrik som låg bakom, det är en duo som jag inte riktigt gillar. Deras nivå på humor ligger inte i linje med min.

    SvaraRadera
  6. Jag gillar iofs Fredrik & Filip, men här var de definitivt ute och cyklade. Hur tänkte de?

    SvaraRadera
  7. Så mycket bättre var det absolut bästa programmet 2010. Tätt följt av Sommar-programmen.

    SvaraRadera
  8. Mmmm. Fast jag tycker Stjärnorna på slottet också är bra - de pratar ju mer än i Så mycket bättre.

    SvaraRadera