tisdag 14 september 2010

Jag såg Idol och nu undrar jag

1. Överskattar de sin förmåga?
2. Har de slagit vad med sina kompisar?
3. Är de lindrigt utvecklingsstörda?
4. Är de ute efter sina 15 sekunder i rampljuset?
Inget av ovanstående är fel. Jag bara undrar vad som driver dem. Sedan undrar jag varför man har en jury. Jag gissade rätt på ALLA: vilka som ska gå vidare, och vilka som inte gjorde det. Jo, jag fattar att juryn är underhållande. Nåja. Så pjåkigt var det inte.

6 kommentarer:

  1. Jag har precis tänkt samma. Kanske är det alla fyra sakerna i ett som gör att dom går dit. Och överskatta sin sångförmåga tror jag att många gör, det låter ju så bra "i huvudet" men sen när det kommer ut så blir det pannkaka av allt....

    SvaraRadera
  2. Så är det nog. Fast i mitt huvud låter det INTE bra när jag sjunger. Jag lovar!

    SvaraRadera
  3. Svar: Nej hua om dom kommer in i riksdagen, vilken mardröm. Därför tycker jag att vi måste informera mera om vad SD verkligen står för och vad dom vill. Det går inte att tiga ihjäl dom. Men kommer dom över 4% strecket så blir jag fruktansvärt rädd.

    SvaraRadera
  4. Och så har de antagligen en mamma som alltid säger att de är bäst och kan allt :)

    SvaraRadera
  5. ja, man undrar verkligen hur en del bara kan få för sig att ställa sig framför juryn...har dem ingen själbevarelsedrift...

    ha en fin dag !

    SvaraRadera
  6. @Marie-Louise: Nä, inte tiga, det funkar inte. Information, information, information, tror jag på. @Kristina: Exakt! Den glömde jag. Huvva så mycket jag själv har syndat där ;) @Maria: Eller hur? Och detsamma!

    SvaraRadera