söndag 12 december 2010

Bara inte de onda krafterna kommer fram

Jag är rädd för att sprängdåden i Stockholm släpper fram en massa onda krafter och ett muslimhat som kan ta en ände med förskräckelse. Vi måste inse att det handlar om en galenpanna (eller flera), inte en religion. Jag är också rädd för att SD får vatten på sin kvarn. Hoppas de kloka, besinnade vinner över de onda. Innan vi vet mer.

5 kommentarer:

  1. Vad jag förstår så har någon från SD redan twittrat något om "Vad var det vi sa...", så visst kommer en del att spinna vidare på det här. Viktigt bara att inte alla andra hakar på.

    SvaraRadera
  2. Ja SD lär få vatten på sin kvar, tyvärr.
    Fast det är läskigt att det kommit hit, det blir så nära. Det är bara att hoppas att det var en "virrpanna" och inget som kommer att upprepas nu. Vore ju även kanske på sin plats om ledande muslimer i vårt land kunde gå ut och tala emot/förkasta detta illdåd...

    SvaraRadera
  3. Precis! Nu måste alla ta sitt ansvar och inte dras med i lynchmobben. Jag såg en Imam som uttalat sig, så det är klart att det gör. Men stackars alla muslimer som nu dras över en kam.

    SvaraRadera
  4. Ja jag såg det också att en Imam talade, bra tycker jag. Vi måste stå enade emot denna terror, för vi drabbas alla av det.
    Nej usch, man ska inte dra alla över en kam det är ju förfärligt att/om det blir så.

    SvaraRadera