tisdag 9 november 2010

Är det inte oförskämt?

Varför ställer blivande brudar krav på möhipporna? Ska inte den vara en överraskning? Och en kidnappning? Jag gifte mig i hemlighet och fick därför ingen möhippa. Men jag har blivit kidnappad när jag fyllt år. En sådan gång åt vi gott och drack goda drycker och hade himla trevligt. Tills någon sa:
- Nu ska vi leka!
Jag hatar att leka. Men jag höll god min och tänkte att det är ju bara att gilla läget. De har gjort en fin fest för min skull, och det är ju lite synd att de inte vet att jag hatar lekar. Men till min lättnad sa de:
- Vi skojar bara!
För det är klart att de kände mig.

3 kommentarer:

  1. Jag trodde också att det skulle vara en överraskning och inte sjutton ska väl den blivande bruden vara med och bestämma hur den ska vara! Då är ju liksom hela grejen förstörd, tycker jag. Sedan kan man ju bara hoppas att de som arrangerar den gör sitt bästa för att det ska bli en lustfylld upplevelse i stället för tvärt om.

    SvaraRadera
  2. Ja en möhippa ska väl vara en överraskning, inget som den blivande bruden ska bestämma över. Sen får man väl som blivande brud hoppas på att ens vänner gör ens dag så bra och trevlig som möjligt. Men att som blivande brud ställa krav på möhippan, nej det tycker jag inte. Grejen med en möhippa är väl att man inte heller riktigt ska veta när den blir av...

    SvaraRadera