onsdag 17 november 2010

Dagens måsteläsning

Om vår strävan efter att vara perfekta: Fy fasiken.
"Det är en trend i samhället att man ska vara så perfekt som möjligt. Jag har själv i efterhand förstått att jag också har följt det. Jag har alltid varit inställd på att det ska bli mer och bättre hela tiden. Man glömmer bort att vi kanske har allt redan" Läs!

6 kommentarer:

  1. Ja, vad ska man säga. Så fruktansvärt och så onödigt!

    SvaraRadera
  2. Precis! Det ÄR ju en risk med narkos: man kan t ex vara allergisk, utan att veta om det. Jag skulle faktiskt aldrig lägga mig under kniven om jag inte var tvungen. Trots att jag "borde".

    SvaraRadera
  3. Fy så hemskt och onödigt. Tänk att perfektion går så långt. När man inte ens längre tänker en extra gång innan man beställer en skönhetsoperation så har väl samhällets skönhetshets gått för långt. Stackars sambo, vilka skuldkänslor han kommer leva med hela livet.

    SvaraRadera
  4. Såg dokumentären. Det som verkar ha slagit även den bloggare du hänvisade till var att de verkade ha det så bra, de var redan snygga och lyckade men... En skönhetsoperation är en verklig operation - det är denna historia en väldigt bra påminnelse om.

    SvaraRadera
  5. Jo. Och visar att många aldrig är nöjda. Vi måste sänka ribban för vad lycka är och glädjas mer åt det vi har, än att sukta efter det vi inte har. Halleluja ;)

    SvaraRadera